Загроза біотероризму - Служинська, М.; Васильєв, М. (Праці наукового товариства ім. Шевченка, 2009)
Рецензія на: Андрейчин М., Копча В. Біотероризм: Медична протидія. Тернопіль: Укрмедкнига, 2005. — 298 с.