Розробка віртуальних стендів на базі NI LabView для використання у дистанційному навчанні - Прудка, О.В. (Інститут проблем штучного інтелекту МОН України та НАН України, 2008)
У статті представлено аналіз передумов створення віртуальних лабораторій для навчання студентів інженерних спеціальностей. Представлено опис спроектованої лабораторної установки для дослідження роботи електроконтактного манометра.