До питання про приватні маєтності гетьмана Данила Апостола (за матеріалами Генерального слідства про маєтності 1729 – 1731 роки) - Волерт, Я.Л. (Сіверщина в історії України, 2011)
На підставі матеріалів Генерального слідства про маєтності схарактеризовано приватні земельні володіння, які належали гетьману Данилу Апостолу на території Миргородського й Чернігівського полків Гетьманщини.