"Рада-3" – система підтримки прийняття рішень для законотворчого процесу Верховної Ради України та рад інших рівнів - Морозов, А.О.; Баран, Л.Б.; Копєйчиков, В.В.; Косолапов, В.Л. (Інститут проблем математичних машин і систем НАН України, 2008)
Представлені головні принципи побудови системи інформаційного обслуговування депутатів Рад різних рівнів, розглянуто структуру комплексу технічних засобів СППР «Рада-3» – системи підтримки прийняття рішень для законотворчого процесу Верховної Ради України та рад інших рівнів. Визначено основні етапи створення й запровадження до експлуатації базових елементів технічних засобів системи «Рада-3» та проведення їх комплексної інтеграції до єдиної СППР. Іл.: 3. Бібліогр.: 14 назв.