До питання ідентифікації ризьких солідів Карла Х Густава - Старовєров, Д.О. (Сіверщина в історії України, 2011)
У статті досліджуються деталі зображення на ризьких соліда Карла Х Густава з метою полегшити ідентифікацію цих монет, датування монети з пошкодженою чи не відкарбованою датою, та спростити їх відокремлення від тогочасних наслідувань і підробок.