Села Козилівка та Орлівка на Убіді - Авраменко, І.Г.; Недюха, М.П. (Сіверщина в історії України, 2011)
У статті досліджується історичний шлях розвитку села Орлівки, що на Чернігівщині. В історичному контексті проаналізовані статистичні дані щодо економічного та демографічного стану цього населеного пункту.