Дворянські роди Глухівщини у ХVІІІ ст. (1708-1782 рр.) - Маханьков, М.В. (Сіверщина в історії України, 2011)
У статі подані умови виникнення дворянських родів Глухівщини у ХVІІІ ст., прізвища дворян, знайдені у різних джерелах, що слугуватимуть підґрунтям у встановленні генеалогічних зв’язків між поколіннями.