До біографії Володимира Туманського (1809-1889) - Тригуб, О.О. (Сіверщина в історії України, 2011)
В статті досліджується біографія поміщика Чернігівської губернії, предводителя дворянства Глухівського повіту (1851-1866) В.І. Туманського.