Степан Великдан - Терех, М.І. (Сіверщина в історії України, 2011)
На основі джерельних матеріалів розглядається життєвий шлях та науково-просвітницька діяльність видатного українського пасічника Степана Петровича Великдана, продовжувача справи свого батька – відомого діяча вітчизняного бджільництва Петра Івановича Прокоповича, внаслідок чого аналізується його особистий внесок у становлення та розвиток вітчизняної бджільницької науки.