Громадська діяльність П.Я. Дорошенка у м. Глухові - Хаценко, О.О. (Сіверщина в історії України, 2011)
Стаття присвячена аналізу громадської діяльності П.Я. Дорошенка у м. Глухові. Проаналізовано період його життєвого шляху та діяльності за 1890-1906 рр.