Бюлетені кооперативних організацій Сумської округи 20-х років ХХ ст. - Подоляка, Н.С. (Сіверщина в історії України, 2011)
Стаття знайомить зі змістом бюлетенів кооперативних організацій Сумської округи «Кооперативный бюлетень Сумрайсоюза» та «Кооперація Сумщини», що видавалися у 20-х роках ХХ ст. Базуючись на конкретному матеріалі, автор доводить важливість подібних видань як джерела з історії не лише української кооперації, але й української журналістики в цілому.