Народна освіта на Конотопщині у 20-ті роки ХХ ст.: особливості та труднощі - Дедович, Д.В. (Сіверщина в історії України, 2011)
У статті проаналізовано особливості та труднощі роботи закладів освіти на Конотопщині у 20-ті рр. ХХ ст. та зроблено висновки про властивість регіонові усіх рис розвитку освіти в УСРР.