Національна політика щодо етнічних меншин в УРСР і Кримській АРСР: спільне і специфічне (20-30-ті роки ХХ ст.) - Кондратюк, Г.М. (Сіверщина в історії України, 2011)
У статті проаналізовано особливості національної політики щодо етнічних меншин УРСР та Кримській АРСР у міжвоєнну добу. Вивчено такі компоненти національної політики, як земельна реформа та адміністративні перетворення.