Цифрові фільтри з низькою параметричною чутливістю - Федоренко, О.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2008)
Розглянуто розрахунок параметричної чутливості цифрових фільтрів із дійсними та гіперкомплексними коефіцієнтами. Розраховано параметричну чутливість цифрових фільтрів із дійсними та триплексними коефіцієнтами. Виконано порівняльний аналіз одержаних значень чутливості даних фільтрів. Наведено метод зниження параметричної чутливості цифрових фільтрів із гіперкомплексними коефіцієнтами та результати зниження чутливості цифрового фільтра з триплексними коефіцієнтами.