Алгоритм розподілу ресурсів між проектами при пороговій функції ступеню виконання проекту - Сігал, Т.Г. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2008)
Запропоновано алгоритм розподілу ресурсів, коли функція ступеню виконання проекту є пороговою функцією. У цьому випадку ієрархія цілей є лінійною. Представлено приклад роботи системи підтримки прийняття рішень щодо розподілу ресурсів між проектами "Солон-MKW", в якій реалізовано даний алгоритм.