Цитоморфометрические показатели ротовой полости у ортопедических больных с хронической никотиновой интоксикацией после установки эндооссальных имплантатов - Колбасин, П.Н.; Герасименко, Ф.И.; Колючкина, Е.А.; Кушнир, К.Г. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
Вивчили дані цитоморфометричних показників пародонтальної деструкції у ортопедичних хворих з хронічною нікотиновою інтоксикацією. До дентальної імплантації показники пародонтальної деструкції були вищі порівняно з контролем – 14,26±0,25 (контроль 12,09±0,22), після імплантації – 16,84±0,15 ум. од.