Влияние электромагнитного излучения средств мобильной связи на морфологическую структуру эритроцитов человека - Колбасин, П.Н.; Колючкина, Е.А.; Колбасина, Р.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
Електромагнітне випромінювання мобільних телефонів на сьогоднішній день є одним з найбільш небезпечних та поширених у світі. Вивчили та дослідили вплив електромагнітного випромінювання пристроїв мобільного зв`язку на формені елементи крові, а саме – на процеси седиментації еритроцитів. Достовірно довели вплив такої взаємодії. Отримані дані є оригінальними.