Проблема цінності в філософії - Петінова, О.Б. (Культура народов Причерноморья, 2002)
Проблема цінності є однією з фундаментальних у соціальній філософії. В статті розглядаються погляди щодо розуміння цінностей в різні періоди та врізних філософських концепціях, зокрема, приділяється увага аксіологічним поглядам українських філософів.