Фазовий склад і терморезистивні властивості плівкових систем Ge/Fe і Ag/Fe - Власенко, О.В.; Пилипенко, О. В.; Однодворець, Л. В. (Наносистеми, наноматеріали, нанотехнології, 2012)
Вивчено особливості фазового складу, кристалічної структури та терморезистивних властивостей плівкових систем Ge/Fe і Ag/Fe. Наведено експериментальні результати, які встановлюють кореляцію між структурно- фазовим складом плівкових систем та їх електрофізичними властивостями.