Частотна залежність електропровідности в нанокомпозитах з бінарним наповнювачем - Перец, Ю.С.; Мацуй, Л.Ю.; Вовченко, Л.Л.; Козаченко, В.В. (Наносистеми, наноматеріали, нанотехнології, 2013)
Представлено результати дослідження частотних залежностей електропровідности на постійному струмі (σdc ) дво- та трикомпонентних полімерних композитних матеріалів (КМ): двокомпонентної системи, де в якості наповнювача використовували різні види нановуглецю, й трикомпонентної системи, де в якості другого наповнювача використовували дисперсний нітрид бору (BN).