Нанорозмірні нелінійні матеріали на основі Ba₀,₆Sr₀,₄TiO₃ (Наносистеми, наноматеріали, нанотехнології, 2014)
Одержано низку композиційних матеріалів на основі твердого розчину Ba₀,₆Sr₀,₄TiO₃ з різним вмістом Mg-вмісних домішок (MgO та Mg₂TiO₄ ). Досліджено їх фазовий склад, діелектричні та нелінійні властивості. На основі композитного матеріалу Ba₀,₆Sr₀,₄TiO₃–MgO (1 мас.%) золь–ґель методою синтезовано тонкі плівки на підложжях з полікристалічного Al₂O₃. Досліджено фазовий склад, мікроструктуру та вплив умов термооброблення на якість плівок