Інформаційне повідомлення (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2008)
З 13 по 16 жовтня 2008 р. у м. Ужгороді на базі Ужгородського науково-технологічного центру матеріалів оптичних носіїв інформації Інституту проблем реєстрації інформації НАН України була проведена Міжнародна конференція «Наноструктурні системи: технології – структура – властивості – застосування» (НСС–2008).