Особливості магнітостимульованої зміни поверхневого електричного потенціалу в кристалах кремнію, що використовуються для потреб сонячної енергетики та мікроелектроніки - Макара, В.А.; Стебленко, Л.П.; Коротченков, О.О.; Надточій, А.Б.; Калініченко, Д.В.; Курилюк, А.М.; Кобзар, Ю.Л.; Кріт, О.М.; Науменко, С.М. (Наносистеми, наноматеріали, нанотехнології, 2014)
В роботі шляхом локальних вимірів фото-ерс і побудови мап розподілу поверхневого електричного потенціалу визначено характер магнітостимульованих змін у часі життя носіїв заряду в кристалах кремнію для сонячної енергетики та мікроелектроніки. Особливості в прояві виявлених магніточутливих ефектів пов’язуються з відмінностями в домішковому складі та з відмінностями в перебігу викликаних магнітним впливом міждефектних перетворень у кристалах «сонячного» кремнію та кремнію для мікроелектроніки.