Оптимизация ведения пациенток с дисгормональной патологией молочных желез в перименопаузальный период - Бобрицкая, В.В.; Грищенко, О.В.; Черняк, О.Л. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
Проведено дослідження ефективності лікування різних морфологічних форм мастопатії у перименопаузальний період, в тому числі поєднання рослинної естрогензамісної терапії (лайфемін) та фітопрепарату з селективною естроген-гестагеннормалізуючою дією (тазалок). Доведено клінічну ефективність препаратів, в тому числі при одночасному використанні. Вироблено тактику ведення жінок з дисгормональними захворюваннями молочних залоз у перименопаузальний період.