Еволюція проекту основних державних законів Російської імперії 23 квітня 1906 року - Зінченко, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2003)
В нашій статті здійснюється спроба виявити особливості змін, яких зазнав проект на різних етапах свого розвитку, шляхом аналізу Основних Державних Законів, їх порівняння з іноземними конституціями того часу та використання джерел мемуарного характеру.