Интересное исследование в области регионалистики - Гребцова, И.С. (Культура народов Причерноморья, 2003)
Рец. на кн.: Непомнящий А.А.Історичне кримознавство (кінець XVIII - початок XX століття): Біобібліографічне дослідження.– Сімферополь: Бізнес-Інформ, 2003.– 456 с.