Науково-краєзнавча діяльність Ісмаїла Муфтій-Заде - Корольова, Л.Й. (Культура народов Причерноморья, 2003)
У статті розповідається про роботу видатного сина кримськотатарського народу кінця ХІХ – поч. ХХ ст. Ісмаїла Муфтій-заде, про його історичну працю «Очерк военной службы крымских татар с 1783 по 1899 г.».