Особливості поширення світла в елементарних напівпровідниках під час лазерної обробки - Точилін, С.Д. (Физическая инженерия поверхности, 2011)
Проведено дослідження поширення світла в германії та сірці при випарному режимі лазерного впливу на поверхню матеріалів. У результаті аналізу експериментальних даних визначена швидкість формування наскрізних отворів та встановлені тимчасові особливості поглинання світла в досліджених зразках.