Просвітницька діяльність Ісмаїла Муфтій-Заде - Корольова, Л.Й. (Культура народов Причерноморья, 2003)
У статті розповідається про просвітницьку діяльність видатного сина кримськотатарського народу Ісмаїла Муфтій-заде. Головна увага зосереджена на ролі цього діяча в функціонуванні Сімферопольської татарської вчительської школи.