Особливості релігійної політики в Криму в 30-ті роки XX століття: уроки історії - Рибак, І.В. (Культура народов Причерноморья, 2003)
В статті розглядаються особливості взаємовідносин між церквою та державою в 30-ті роки, показані наслідки негативного відношення державних органів влади до церкви.