Хронический токсический остеомиелит у лиц, употребляющих наркотик «первитин » - Рузин, Г.П.; Ткаченко, О.В.; Мирошниченко, М.С.; Плитень, О.Н.; Мирошниченко, А.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
У статті автори викладають клініко-морфологічні особливості хронічного токсичного остеомієліту щелеп, що виникає у наркоманів при вживанні наркотика «первітина» («вінта»).