Висвітлення діяльності сект та нових релігійних рухів у документах Європейського Союзу - Рогатін, В.М. (Історичний архів. Наукові студії, 2011)
Проаналізовано документи Європейського Союзу як джерела дослідження діяльності сект та нових релігійних рухів. При дослідженні використано офіційні документи Парламентської Асамблеї Ради Європи, доповіді, коментарі та офіційні заяви щодо цього явища.