Зварювання аморфних матеріялів та нанесення аморфізованих покриттів за допомогою лазерного випромінення - Хаскін, В.Ю.; Никитенко, Ю.О.; Сіора, О.В.; Бернацький, А.В. (Наносистеми, наноматеріали, нанотехнології, 2009)
Досліджено процеси одержання нерознімних з’єднань з аморфних матеріялів у вигляді стрічок. Доведено можливість одержання зварного з’єднання аморфних стрічок за допомогою лазерного випромінення зі збереженням аморфної структури. Розглянуто можливість формування аморфних і мікрокристалічних покриттів шляхом лазерного натоплення.