Неопубліковані джерела з архівів Києва і Москви про історію Державної думи Російської імперії (1906-1917 рр.) - Коник, О.О. (Історичний архів. Наукові студії, 2011)
Висвітлено інформативні можливості фондів Центрального державного історичного архіву у Києві (ЦДІАК) та Державного архіву Російської Федерації (ГАРФ) у Москві на предмет вивчення діяльності в 1906-1917 рр. депутатів Державної думи Російської імперії, обраних від губерній Наддніпрянської України.