Особливості організації та документування державної служби в адміністративних установах Лівобережної України першої половини ХІХ ст. - Леміш, Н.О. (Історичний архів. Наукові студії, 2011)
Розглянуто процес організації державної служби; проаналізовано низку документів щодо особового складу та облікові форми з кадрової документації, що застосовувалися в діловодстві адміністративних установ Лівобережної України першої половини ХІХ ст.