Тоталітаризм в Україні - Котляр, Ю.В. (Історичний архів. Наукові студії, 2011)
Рецензія на монографію: Соболь П. І. Радянський тоталітаризм в Україні: роки колективізації і голоду (1929-1933) (Суми, 2010)