Особенности распространения и степени дифференцировки рака эндометрия у больных разных возрастных групп - Мусаев, Р.И. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
Проаналізовані дані 360 хворих. Показано, що хворі на рак ендометрія репродуктивного віку достовірно частіше мають I стадію захворювання, карциноми високої міри диференціювання і достовірно рідше за новоутворення G3-4 в порівнянні з хворими, що знаходяться в клімактеричному віці і менопаузальному періоді.