Смена парадигмы в психиатрии: от неокантианства к метамодернизму - Брюханов, А.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
Зміна парадигми психіатрії епістемологічно пов’язана зі зміною домінуючого філософського концепту у вигляді відходу від неокантіанства до метамодернізму. Ця робота розглядає основні положення існуючих філософських концептів і пов’язані з ними зміни парадигми психіатрії.