Клинические аспекты профилактики кариеса зубов у детей, проживающих в геохимической зоне с антропогенной нагрузкой - Бабушкина, Н.С.; Пушкова, Т.Н. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
Дослідження присвячене підвищенню ефективності профілактики карієсу зубів у дітей промислового регіону Криму з використанням адаптогенів і фтормістких препаратів. Застосування запропонованого комплексу дозволило істотно підвищити ефективність карієспрофілактики у дітей групи ризику.