Современные аспекты терапии лейкоплакии шейки матки - Таран, О.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
У статті розглядаються результати дослідження терапевтичної дії діодного лазера «Ліка-хірург» при лейкоплакії шийки матки. Результати роботи свідчать про високу ефективність лікування (вкорочення термінів загоєння, запобігання утворення рубцевих змін) при мінімальній кількості побічних ефектів. Даний метод є досить радикальним, але в той же час щадним, із збереженням анатомо-функціональної повноцінності шийки матки.