Постперикардиотомный синдром: механизмы патогенеза и критерии диагноза - Драненко, Н.Ю. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
У статті представлені основні патогенетичні механізми та клінічні ознаки постперикардіотомного синдрому, а також методи діагностики, що дозволяють підтвердити розвиток даного патологічного стану.