Показатели саливации у ортопедических пациентов при протезировании конструкциями с опорой на имплантаты - Куликов, М.С.; Колючкина, Е.А.; Колбасин, П.Н. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
Показники салівації та електропотенціалів слини пацієнтів при протезуванні з опорою на імплантати є значним прогностичним критерієм. Вивчено стан цих показників при протезуванні металокерамічними мостовидними протезами та с’ємними протезами з опорою на імплантати.