Дослідження взаємовпливів українського сільськогосподарського виробництва царської Росії і світового продовольчого ринку - Гоцуляк, В.В. (Історичний архів. Наукові студії, 2012)
Рецензія на монографію: Реєнт О. П., Сердюк О. В. Сільське господарство України і світовий продовольчий ринок (1861-1914 рр.)