Розвиток промисловості Волині на рубежі ХІХ – ХХ століть - Цецик, Я.П. (Історичний архів. Наукові студії, 2012)
Проаналізовано розвиток промисловості на Волині наприкінці ХІХ – на початку ХХ ст. З’ясовано фактори, які впливали на темпи економічного зростання у цьому регіоні.