Моделі зовнішньополітичної стратегії КНР на початку ХХІ століття у висвітленні американської політології - Шевчук, О.В. (Історичний архів. Наукові студії, 2012)
Проаналізовано моделі зовнішньополітичної стратегії КНР у висвітленні американських фахівців-міжнародників. Досліджено фактори, які визначили кореляцію підходів американських науковців до змістовного наповнення американсько-китайських відносин.