До питання про створення нагородних систем гетьманської Української Держави та Директорії УНР - Воронін, В.М. (Історичний архів. Наукові студії, 2013)
Досліджено історію системних пропозицій по створенню нагородної системи гетьманської Української Держави, підготовлених комісією Головного штабу під керівництвом полковника Галича, а також нагородні проекти Директорії Української народної республіки, що готувалися у Військовому міністерстві і в інтендантському відділі Генерального штабу.