Вплив термообробки на магнеторезистивні властивості швидкозагартованих стопів на основі системи Fe—Cu—Si—B - Захаренко, М.І.; Орленко, М.В.; Семенько, М.П. (Наносистеми, наноматеріали, нанотехнології, 2009)
Представлено результати дослідження впливу ізохронних відпалів на магнеторезистивні характеристики швидкозагартованих стопів типу FINEMET на основі Fe.