Топологічні розширення Брака – Рейлі топологічних напівгруп - Павлик, К.П. (Інститут прикладних проблем механіки і математики ім. Я.С. Підстригача НАН України, 2008)
Досліджуються напівгрупові топологізації розширення Брака – Рейлі топологічних напівгруп. Показано, що для кожної топологічної напівгрупи S така топологізація існує, а у випадку, коли S – топологічна інверсна напівгрупа з мінімальним ідеалом або S містить H -замкнений правий (лівий, двосторонній) ідеал, то така топологізація напівгрупи BR(S,θ) єдина, а саме, є так ваною топологією прямої суми.