Диференціальні інваріанти розшарування кривих на площині відносно R-конформно-метричної групи - Кузаконь, В.М. (Інститут прикладних проблем механіки і математики ім. Я.С. Підстригача НАН України, 2008)
Наведено повний опис алгебри диференціальних інваріантів розшарування кривих на площині відносно R-комформно-метричної групи.