Архіви США у історичному розвиткові та на сучасному етапі історії - Куделко, С.М. (Історичний архів. Наукові студії, 2014)
Рецензія на монографію: Левченко Лариса. Архіви і архівна справа Сполучених Штатів Америки: історія та організація (Миколаїв: Іліон, 2013.